Tapahtumien muistiot

<< Palaa
25

Keskiviikkoiltana 25.1 saimme nauttia Klubilla hienosta musiikkielämyksestä, kun siellä oli Kannaksen Poikien Suomen 100-vuotisjuhlakiertueen ensimmäinen konsertti. Juha Repo ja Tuiki Latvala esittivät konsertin alkuosassa sota-ajan lauluja ja väliajan jälkeen karjalaisia lauluja Grammy-palkitun pianistin Marian Petrescun säestyksellä. Konsertin juontajana ja laulujen esittelijänä toimi tunnetulla taidollaan Timo Tulosmaa. Konsertin ohjelma ja taiteilijoiden tarkempi esittely löytyy tästä linkistä.

 

Juha Repo hallitsi laulun lisäksi taitavasti myös soittimiaan käyrätorvea, kitaraa, huuliharppua ja trumpettia. Todella nopeasta Säkkijärven polkasta hän selviytyi hienosti sekä soittaen että laulaen. Tuiki Latvala lauloi kauniisti ja soitti myös viulua. Hänen esityksensä Laps olen Karjalan liikutti monia kyyneliin asti.

Klubin flyygeli sai Marian Petrescun käsissä kovempaa kyytiä kuin aikoihin. Hänen säestyksiään ja mahtavia välisoittojaan oli ilo kuunnella.

 

 

Konsertin jälkeen taiteilijat saivat ansaitut aplodit ja Sointu Lanki kukitti heidät Klubin ja yleisön puolesta. Kukituksen jälkeen saimme kuulla vielä kappaleen Mantšurian kukkuloilla.   

Teksti: Ilkka Mäntyvaara

Kuvat: Markku Rauhalahti ja Ilkka Mäntyvaara

Ilta Kannaksella -konsertti