Katso

<< Palaa

Uusi vuosi on alkanut ja meillä on kunnia kiittää teitä kuluneesta vuodesta ja toivottaa teille onnea ja menestystä. Uskomme, että tapaamme teidän klubimme eri toiminnoissa  yhtä aktiivisesti kuten aikaisemminkin.

Tasavaltamme herra presidentti on pitämässään puheessa valottanut aikamme ongelmia, muistuttanut meitä kansakuntamme vahvuuksista ja varottanut mielen pahoittamisen kielteisistä seurauksista. Vakuutamme klubimme tekevän työtään tässä hengessä; hyvä luo hyvää, ilo iloa ja innostusta uskoa omiin voimiin. Näistä eväistä kumpuaa kansakuntamme henkinen varallisuus, aineellisen vaurauden edellytys.

Antti "Anders" Cydenius (1729-1803), joka kirjoitti noin kymmenen vuotta aikaisemmin samoista asioista kuin Adam Smith, muistuttaa, että oppiminen, kokemusten kartuttaminen ja hyveiden jalostaminen tekevät kansakunnasta suuren. Nämä ovat myös suomalaisuuden vahvoja perusvoimia ja niiden varassa suomalaiset ovat menestyksellisesti kohdanneet uuden päivän, ratkaisseet ongelmansa ja järjestäneet yhteiset  asiansa.

Terve ja vahva kansallinen itsetunto rakentuu menneiden sukupolvien uurastusten ja saavutusten kunnioittamiselle, kanssaihmisten kannustamiselle ja arvostukselle ja luottamukseen paremmasta tulevaisuudesta. Klubimme tekee tänäkin vuonna työtä näiden arvojen puolesta ja toivottaa jokaisen, joka pitää niitä hyvinä, tervetulleiksi toimintaansa.

Pasi-Heikki Rannisto, johtokunnan puheenjohtaja

Risto Harisalo, esimies

Kommentit

Ole ensimmäinen kommentoija!

Kommentoi

Vain rekisteröityneet voivat kommentoida.

Jos et ole vielä rekisteröitynyt ja haluat kommentoida, rekisteröidy tästä sivustolle.
Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt, kirjaudu sivustolle.

Julkaistu 01.01.2016